Main Page Sitemap

Most popular

Sign up today to browse the. You have stories to tell, and passions to share, and things to talk about that are more interesting than the weather. On..
Read more
Postuur: Mollig, lengte: Tussen.60.70, haarkleur: Donkerblond. Hoi Hellen hier, 25 jaar en woon in Haarlem. Lekkerlosgaan (36 sweetyGirly (24 joyceliene (22). En ondeugende spelletjes, daar ben ik gek..
Read more
IM's op elk gewenst moment. Vergaderingen opnemen, uw scherm delen en opmerkingen toevoegen aan PowerPoint-presentaties voor samenwerking in realtime voor maximaal 250 personen. De complete vergaderoplossing voor Office..
Read more

Prive afspraken


prive afspraken

maken. Een agenda delen met iedereen in je organisatie Als je Google Agenda via je werk, school of andere organisatie gebruikt, zie je de optie om je agenda te delen met iedereen binnen de organisatie. Klik op, toevoegen en klik vervolgens op,. Als u een bericht wilt verzenden aan uw gemachtigde om deze op de hoogte te stellen van de gewijzigde toegangsmachtigingen, schakelt u het selectievakje Automatisch bericht verzenden aan gemachtigde met samenvatting van deze machtigingen. Mensen buiten je organisatie kunnen je agenda niet zien. Als je je agenda met een e-mailgroep hebt gedeeld, zien deze mensen de agenda in hun lijst 'Andere agenda's' zodra ze op de link in de e-mailuitnodiging van Google Agenda klikken. Je kunt je agenda met familie en vrienden delen. Als je Google Agenda voor je werk, school of een andere groep gebruikt, kun je iemand machtigen voor de toegang tot je agenda. Voor de standaard-, openbare en privé-instellingen kunnen mensen met wie je je agenda hebt gedeeld, alle afspraakdetails zien en wijzigen.prive afspraken

Als je wilt dat anderen een afspraak kunnen bekijken, volg je de bovenstaande instructies om de privacy-instellingen voor die afspraak te wijzigen. Hoe privé afspraken in Outlook te verbergen? Wanneer u een Outlook-agenda afdrukt, worden alle afspraken in deze geselecteerde agenda automatisch weergegeven tijdens het afdrukken. Sommige Outlook-gebruikers willen de Outlook-agenda afdrukken zonder dat persoonlijke afspraken worden weergegeven.

Je privacyinstellingen wijzigen - Computer - Google Agenda
Hoe privé afspraken in Outlook te verbergen?

De gemachtigde dikke geile vrouwen kan eveneens namens u vergaderverzoeken beantwoorden. Accepteer in het dialoogvenster Machtigingen voor gemachtigden de standaardinstellingen voor de machtigingen of selecteer aangepaste toegangsniveaus voor Exchange-mappen. Als je iemand van buiten je organisatie uitnodigt voor een vergadering, kan hij informatie over de vergadering bekijken. Hieronder staat wat mensen bij de verschillende deelopties kunnen doen: Wijzigingen aanbrengen EN toegang beheren Instellingen voor delen wijzigen Afspraken toevoegen en bewerken Details bekijken voor alle afspraken, ook privéafspraken De tijdzone-instelling voor de agenda bekijken De agenda definitief verwijderen Afspraken herstellen of definitief uit. De instellingen voor het delen van agenda's worden na verloop van tijd automatisch aangepast aan wijzigingen in het ledenbestand van de groep. Als u iemand als een gemachtigde toevoegt, kunnen ze uw Exchange-postvak toevoegen aan hun Outlook-profiel. Als je een agenda niet meer met bepaalde mensen wilt delen, klik je onder 'Delen met bepaalde personen' op Verwijderen naast de persoon die je wilt verwijderen.


Sitemap